HEMA Elst

HEMA Elst is een Warenhuis gelegen aan Dorpsstraat 45 in Elst.

Meer informatie over HEMA Elst in Elst

Je kunt bij HEMA Elst terecht voor allerlei producten, zoals gordijnen, taarten, speelgoed, babykleding, lingerie en gewone kleding. Als je online bestelt, kun je ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze op te halen in de winkel. Voor thuisbezorging geldt een levertijd van 1-2 werkdagen, terwijl je je bestelling binnen 1-3 werkdagen kunt ophalen in de winkel. Als je kiest voor afhalen in de winkel, kun je je bestelling niet meer thuis laten bezorgen. Je kunt artikelen binnen 30 dagen retourneren in de winkel, zolang ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Sommige artikelen, zoals gebak en op maat gemaakte producten, kunnen niet worden geretourneerd. Bij HEMA kun je ook oude apparaten inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. In de nabije omgeving van HEMA Elst zijn er ook andere HEMA-winkels te vinden, zoals in Nijmegen, Beuningen, Arnhem en Zetten.

Wil je weten wat HEMA Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar HEMA Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Elst

Bezoekers bekeken ook