Heerlijk & Hartig

Heerlijk & Hartig is een Kaaswinkel gelegen aan Dorpsstraat 50 in Elst.

Meer informatie over Heerlijk & Hartig in Elst

Bij Heerlijk & Hartig kaas en delicatessen bent u aan het juiste adres als u houdt van kaas. Als familiebedrijf zijn ze al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in kazen en delicatessen. Ze hebben een assortiment van zo'n 400 harde en zachte kazen, 250 soorten wijn en een 50-tal vleeswaren en salades. Daarnaast bieden ze ook een mooie collectie delicatessen aan, zoals olijven, tapenade, olijfolie, noten, truffelproducten, honing, jam, nougat, bonbons en stokbrood. U kunt bij hen terecht voor een heerlijk avondje, het samenstellen van een geschenk naar uw persoonlijke wensen, het samenstellen van een borrelplank en het kopen van fijne vleeswaren. Ze hebben ook een team van enthousiaste medewerkers die u graag helpen. U kunt hen volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wil je weten wat Heerlijk & Hartig verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heerlijk & Hartig of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heerlijk & Hartig? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heerlijk & Hartig het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Heerlijk & Hartig reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heerlijk & Hartig

Bezoekers bekeken ook