Inspraak ontwerp beeldkwaliteitsplan Elst, Lingezicht

DeElstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Inspraak ontwerp beeldkwaliteitsplan Elst, Lingezicht.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 12 van de Woningwet en artikel 4 van de Inspraakverordening bekend, dat het ‘ontwerp beeldkwaliteitplan Elst, Lingezicht’ vanaf donderdag 22 februari tot en met woensdag 3 april 2024 ter inzage ligt. Waar gaat het beeldkwaliteitsplan over?Aan de noordzijde van de kern Elst zal een nieuwe woonwijk gerealiseerd worden, genaamd Lingezicht. In deze woonwijk is ruimte voor maximaal 395 woningen en alle bijbehorende ruimtelijke inrichting. Het beeldkwaliteitsplan legt de uitgangspunten voor architectuur en stedenbouw vast voor het gemeentehuis. Dit plan dient als inspiratiebron voor de architect en als toetsingskader voor de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit. Dit plan is een aanvulling/wijziging op de Welstandsnota van de gemeente Overbetuwe. Het college heeft op 19 december 2023 ingestemd met dit Beeldkwaliteitsplan.Wilt u een reactie hierop geven?Tot en met woensdag 3 maart 2024 kunt u als inwoner van de gemeente Overbetuwe of als belanghebbende schriftelijk (niet per e-mail) of mondeling een inspraakreactie indienen. Als u mondeling uw inspraakreactie wilt geven, moet u eerst een afspraak maken met het team Beleidsrealisatie, bereikbaar via (0481) 362 300.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deElstgids.nl op 22-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elst, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deElstgids.nl
Redactie deElstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elst
  2. gmb-2024-77733

Gerelateerde berichten