Vaststelling Bestemmingsplan Elst, Rijksweg Noord 94

DeElstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Vaststelling Bestemmingsplan Elst, Rijksweg Noord 94.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad het bestemmingsplan Elst, Rijksweg Noord 94 op 23 januari 2024 heeft vastgesteld.Waar gaat het bestemmingsplan over?Het plan maakt de sloop van de bestaande bedrijfsbebouwing en de realisatie van een nieuwe woning in het lint van de Rijksweg juridisch-planologisch mogelijk.Waar kunt u het plan inzien?Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunt u digitaal inzien op https://www.ruimtelijkeplannen.nl/view?planidn=NL.IMRO.1734.0379ELSTrijkswgn94-VSG1 U kunt de fysieke stukken inzien tijdens openingstijden bij de informatiebalie van het gemeentehuis Overbetuwe Elst.Bent u het met het bestemmingsplan niet eens?Wilt u beroep instellen, dan kunt u vanaf donderdag 15 februari 2024 tot en met woensdag 27 maart 2024 een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U schrijft in uw ondertekend beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van het raadsbesluit. Stuur een kopie van dit besluit mee. Geeft u ook aan waarom u het niet eens bent met dit besluit. Houdt u er rekening mee dat u griffierecht moet betalen.Voorlopige voorzieningHet raadsbesluit treedt in werking op donderdag 28 maart 2024. Het indienen van een beroepschrift houdt dit niet tegen. Om de werking van het raadsbesluit op te schorten, moet u naast uw beroepschrift vragen om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Stuur een kopie van uw beroepschrift mee. Houdt u er rekening mee dat u griffierecht moet betalen.Digitaal beroep instellen en voorlopige voorziening vragenU kunt ook digitaal beroep instellen en een voorlopige voorziening vragen via het digitaal loket op de website www.raadvanstate.nl. Hiervoor moet u een elektronische handtekening hebben (DigiD). Op de genoemde site van de Raad van State staan de exacte voorwaarden vermeld.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deElstgids.nl op 15-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elst, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deElstgids.nl
Redactie deElstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elst
  2. gmb-2024-65169

Gerelateerde berichten