Vertrokken met onbekende bestemming van W.C. van der Elst

DeElstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Vertrokken met onbekende bestemming van W.C. van der Elst.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders van Voorne aan Zee maakt bekend dat met toepassing van artikel 2.60 onder d van de Wet Basisregistratie personen(BRP) de volgende Personen zijn ingeschreven in de Basisregistratie personen van Voorne aan Zee met de volgende gegevens: -De heer W.C. van der Elst, 26-09-1977, Duinweg 14 A008 Hellevoetsluis met ingang van 19 maart 2024, vertrokken naar Land Onbekend; Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van bekendmaking hiervan bezwaar maken en wel door het indienen van een bezwaarschrift bij het college van burgemeester en wethouders van Voorne aan Zee (Postbus 13, 3220 AA Hellevoetsluis).Tevens kunnen belanghebbenden een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank te Rotterdam (Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam).Een voorlopige voorziening kan worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. De verzoeker om een voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

 

Onderwerp: Migratie en integratie | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deElstgids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elst, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deElstgids.nl
Redactie deElstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen elst
  2. gmb-2024-179572

Gerelateerde berichten