Aanvraag vergunning voor het realiseren van een inrit, Woudweg 24A, 3921CR Elst Ut

DeElstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het realiseren van een inrit, Woudweg 24A, 3921CR Elst Ut.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maakt bekend dat het de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning heeft ontvangen:Ingediende aanvragen omgevingsvergunningREGULIERE PROCEDUREhet realiseren van een inrit, Woudweg 24A, 3921CR Elst Ut. Aanvraagnummer: Z2023-00000108. Indieningsdatum: 14 december 2023.•het aanleggen of veranderen van een in- of uitritInzien aanvragenU kunt via vergunningen@rhenen.nl vragen om de stukken behorende bij een omgevingsvergunning per e-mail toegestuurd te krijgen. Voor het inzien van de stukken op een computer in het Huis van de Gemeente kunt u telefonisch een afspraak maken via (0317) 681 681.Deze publicatie van aangevraagde omgevingsvergunningen heeft slechts een informerend karakter. Tegen een aanvraag voor een omgevingsvergunning kan geen zienswijze of bezwaarschrift worden ingediend. Het college van burgemeester en wethouders zal u opnieuw informeren over het moment waarop u uw zienswijzen kenbaar kunt maken of uw bezwaarschrift in kunt dienen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deElstgids.nl op 19-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Elst, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deElstgids.nl
Redactie deElstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elst
  2. gmb-2023-541294

Gerelateerde berichten