Toestemming voor het isoleren van de muur, Schoolweg 93, 3921CD Elst Ut

DeElstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het isoleren van de muur, Schoolweg 93, 3921CD Elst Ut.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maakt bekend dat het de volgende aanvragen om omgevingsvergunning heeft verleend:REGULIERE PROCEDUREhet isoleren van de muur, Schoolweg 93, 3921CD Elst Ut. Aanvraagnummer: Z2023-00000080. Datum bekendmaking besluit: 8 december 2023•het bouwen van een bouwwerkTer inzageU kunt via vergunningen@rhenen.nl vragen om de stukken behorende bij een omgevingsvergunning per e-mail toegestuurd te krijgen. Voor het inzien van de stukken op een computer in het Huis van de Gemeente kunt u telefonisch een afspraak maken via (0317) 681 681.BezwaarIngevolge de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende tegen een besluit, binnen zes weken na de bekendmaking ervan, een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen. Het bezwaarschrift kunt u sturen naar postbus 201, 3910 AE in Rhenen, ter attentie van de commissie bezwaarschriften. Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend en tenminste de naam en het adres van de indiener, de verzenddatum, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en uw bezwaren te bevatten.Voorlopige voorzieningIndien u bezwaar heeft ingediend en er is sprake van spoedeisend belang, dan kunt u tevens op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van Rechtbank Midden Nederland, afdeling bestuursrecht o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA in Utrecht.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deElstgids.nl op 13-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Elst, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deElstgids.nl
Redactie deElstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elst
  2. gmb-2023-529912

Gerelateerde berichten