Ontwerpbestemmingsplan Elst, multifunctioneel sportcentrum

DeElstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan Elst, multifunctioneel sportcentrum.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan Elst, multifunctioneel sportcentrum vanaf donderdag 16 november 2023 tot en met woensdag 27 december 2023 ter inzage ligt. Waar gaat het bestemmingsplan over?Het plan maakt de realisatie van een nieuw sportcomplex mogelijk aan de Nieuwe Aamsestraat, met ruimte voor een zwembad, meerdere sportzalen en de bijbehorende horeca en functies. Waar kunt u het plan inzien?Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunt u digitaal inzien op https://www.ruimtelijkeplannen.nl/view?planidn=NL.IMRO.1734.0394ELSTMulfsportc-ONT1 U kunt de fysieke stukken inzien tijdens openingstijden bij de informatiebalie van het gemeentehuis Overbetuwe Elst.InformatieavondOp 30 november 2023 wordt een informatieavond georganiseerd over het multifunctionele sportcentrum op het gemeentehuis te Elst. Deze avond is voor iedereen vrij toegankelijk, en hier wordt tekst en uitleg gegeven over het project en het bestemmingsplan. Naast het bestemmingsplan wordt ook het ontwerp van het nieuwe multifunctionele sportcentrum gepresenteerd. U bent van harte welkom in de Rijn- Waalzaal, op de verdieping van het gemeentehuis, van 19.00 uur tot 21.00 uur. Wilt u een reactie geven over het bestemmingsplan?Tot en met woensdag 27 december 2023 kan iedereen schriftelijk (niet per e-mail) of mondeling een zienswijze op het ontwerpplan geven aan de gemeenteraad, Antwoordnummer 175, 6660 VB Elst. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, moet u eerst een afspraak maken met het team Omgeving, bereikbaar via 14 0481.U kunt ook via www.overbetuwe.nl een zienswijze indienen. Gebruik daarvoor de zoekterm ‘zienswijze indienen’. U logt dan via DigiD in en kunt zo uw zienswijze indienen.Vermeld bij uw zienswijze het kenmerk: 2023-041465.Tegen het ontwerp van het zwembad kan in dit stadium nog geen zienswijze ingebracht worden, hierover wordt nog geen beslissing genomen in deze procedure. Tijdens de vergunningprocedure voor het gebouw krijgt u de gelegenheid om te reageren op het definitieve ontwerp.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deElstgids.nl op 16-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Elst, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElstgids.nl
Redactie deElstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elst
  2. gmb-2023-484593

Gerelateerde berichten