Kennisgeving besluit omgevingsvergunning op locatie Dorpsstraat 85, 6661EJ Elst

DeElstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit omgevingsvergunning op locatie Dorpsstraat 85, 6661EJ Elst.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders / de burgemeester van de gemeente Overbetuwe heeft een besluit genomen over de aanvraag voor het ophangen van een reclamebord aan een pand. Het besluit is verleend:Locatie: Dorpsstraat 85, 6661EJ ElstZaaknummer: Z2023-00002167Datum besluit: 8 november 2023Activiteiten:•Het plaatsen van handelsreclameMeer informatieWilt u de documenten van het besluit inzien of meer informatie hebben? Dan kunt u contact opnemen met het omgevingsloket via omgevingsloket@overbetuwe.nl of telefoonnummer 14 0481.Bezwaar makenHeeft u een direct belang bij het besluit? En bent u het niet eens met het besluit? Dan kunt u bezwaar maken. Dit doet u door een brief te sturen naar het college van burgemeester en wethouders / de burgemeester van de gemeente Overbetuwe, antwoordnummer 175, 6660 VB Elst. Vermeld in uw brief het zaaknummer dat hierboven staat. U kunt uw bezwaarschrift uiterlijk versturen tot en met 21 december 2023.Besluit niet uitvoerenLet op: door bezwaar te maken houdt u het besluit niet tegen. Als u wilt dat het besluit niet wordt uitgevoerd, moet u bezwaar maken én een voorlopige voorziening aanvragen. Dit kan op 2 manieren:•U stuurt een brief naar de Voorzieningenrechter bij de rechtbank Gelderland, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Stuur een kopie van de brief mee waarin u bezwaar maakt.•Online, via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.Houd er rekening mee dat u griffierecht betaalt voor een voorlopige voorziening.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deElstgids.nl op 11-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Elst, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElstgids.nl
Redactie deElstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elst
  2. gmb-2023-480946

Gerelateerde berichten