Kennisgeving besluit omgevingsvergunning op locatie Breedlersestraat 7, 6662NP Elst

DeElstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit omgevingsvergunning op locatie Breedlersestraat 7, 6662NP Elst.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Overbetuwe heeft een besluit genomen over de aanvraag voor Philadelphia Park Bredelaar. Het besluit is verleend:Locatie: Breedlersestraat 7, 6662NP ElstZaaknummer: Z2023-00000875Datum besluit: 31 oktober 2023Activiteiten:•Het in gebruik nemen of gebruiken van een bouwwerk met het oog op de brandveiligheidMeer informatieWilt u de documenten van het besluit inzien of meer informatie hebben? Dan kunt u contact opnemen met het omgevingsloket via omgevingsloket@overbetuwe.nl of telefoonnummer 14 0481.Beroep aantekenenHeeft u een direct belang bij het besluit? En bent u het niet eens met het besluit? Dan kunt u beroep aantekenen. Dit doet u door een beroepschrift in te dienen bij de Rechtbank Gelderland, team Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U kunt uw beroepschrift uiterlijk versturen tot en met 15 december 2023.Besluit niet uitvoerenLet op: door beroep in te dienen houdt u het besluit niet tegen. Als u wilt dat het besluit niet wordt uitgevoerd, moet u het beroepschrift indienen én een voorlopige voorziening aanvragen. Dit kan op 2 manieren:•U stuurt een brief naar de Voorzieningenrechter bij de rechtbank Gelderland, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Stuur een kopie van het beroepschrift mee.•Online, via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.Houd er rekening mee dat u griffierecht betaalt voor een voorlopige voorziening.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deElstgids.nl op 04-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Elst, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElstgids.nl
Redactie deElstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elst
  2. gmb-2023-469558

Gerelateerde berichten