Omgevingsvergunning verleend: Geffen, Elst 2

DeElstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Omgevingsvergunning verleend: Geffen, Elst 2.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Geffen, Elst 2Mantelwonen in bestaand bijgebouwOmgevingsvergunning verleendKenmerk: ZKN 1310543Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning verleend. Op 9 oktober 2023 hebben wij de vergunning verstuurd.Bent u het daar niet mee eens? Stuur dan een bezwaarschrift. Een bezwaarschrift is een brief waarin staat waarom u het niet eens bent met een besluit. Dit heet ‘bezwaar maken’. Het bezwaarschrift moet u binnen 6 weken indienen. Deze termijn begint de dag nadat wij de vergunning hebben verstuurd. Stuur uw bezwaarschrift naar:Gemeente OssCollege van burgemeester en wethoudersTer attentie van Hoofd afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving.Postbus 55340 BA OssWilt u weten hoe u bezwaar kunt maken? Kijk dan op www.oss.nl/bezwaar. Heeft u een elektronische handtekening (DigiD) of eHerkenning? Dan kunt u het bezwaarschrift ook digitaal indienen. Kijk dan op www.oss.nl -> Digitaal Loket -> Bezwaarschrift indienen.Heeft u bezwaar gemaakt? Maar wilt u niet wachten tot uw bezwaarschrift behandeld is? Omdat de vergunning bijvoorbeeld onherstelbare gevolgen voor u heeft? Dan kunt u de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant vragen om een voorlopige beslissing te nemen. Wilt u weten hoe u dat doet? Kijk dan op de website www.loket.rechtspraak.nl -> Burgers -> Digitaal procederen – Rechtbanken sector bestuursrecht.Wilt u de stukken komen bekijken? Dan moet u een afspraak maken via de balie Bouwen, Milieu en Leefomgeving. Het telefoonnummer is 14 0412. U kunt een afspraak maken voor elke werkdag (maandag tot en met vrijdag) tussen 9.00 uur en 16.00 uur.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deElstgids.nl op 19-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Elst, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElstgids.nl
Redactie deElstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elst
  2. gmb-2023-443266

Gerelateerde berichten