Besluit buiten behandelingstelling omgevingsvergunning op locatie Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst

DeElstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit buiten behandelingstelling omgevingsvergunning op locatie Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Overbetuwe heeft op 10 oktober 2023 besloten om de aanvraag met zaaknummer Z2023-00001220 voor een omgevingsvergunning op locatie Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst buiten behandeling te stellen. De aanvraag betrof de volgende activiteiten:•Handelen in strijd met regels ROInzageWilt u de documenten van het besluit inzien of meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met het omgevingsloket via omgevingsloket@overbetuwe.nl of telefoonnummer 14 0481.ProcedureIndien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt het bezwaar richten aan het college van burgemeester en wethoudersvan de gemeente Overbetuwe, antwoordnummer 175, 6660 VB Elst. U kunt uw bezwaarschrift uiterlijk versturen tot en met 21 november 2023. Het indienen van een bezwaarschrift of een beroepschrift houdt een besluit niet tegen. Als u wilt dat een besluit niet wordt uitgevoerd, moet u naast het bezwaarschrift ook een zogeheten verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter bij de rechtbank Gelderland, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Stuur een kopie van het bezwaarschrift mee. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor griffierechtbetaalt. U kunt digitaal om een voorlopige voorziening vragen via http://loket.rechtsraak.nl/bestuursrecht.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deElstgids.nl op 13-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Elst, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElstgids.nl
Redactie deElstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elst
  2. gmb-2023-436106

Gerelateerde berichten