Kennisgeving ontvangst aanvraag Evenementenvergunning op locatie Route door Elst

DeElstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag Evenementenvergunning op locatie Route door Elst.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 21 september 2023 heeft de gemeente Overbetuwe een aanvraag ontvangen voor het organiseren van een carnavalsoptocht in Elst op 11 februari 2024. De aanvraag betreft:Locatie: Route door ElstZaaknummer: Z2023-00002006Activiteiten:•EvenementenvergunningProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente Overbetuwe een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn.Meer informatieU kunt voor meer informatie contact opnemen via omgevingsloket@overbetuwe.nl of telefoonnummer 14 0481.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deElstgids.nl op 07-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Elst, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElstgids.nl
Redactie deElstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elst
  2. gmb-2023-427504

Gerelateerde berichten