Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag het realiseren van een drijvend zonnepanelenpark kadastraal bekend gemeente Elst, sectie N, nummer 113 (Eisenhowerplas) te Elst

DeElstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag het realiseren van een drijvend zonnepanelenpark kadastraal bekend gemeente Elst, sectie N, nummer 113 (Eisenhowerplas) te Elst.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethoudersvan de gemeente Overbetuwe heeft een ontwerpbesluit genomen over de aanvraag voor het realiseren van een drijvend zonnepanelenpark. Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning is verleend:Locatie: kadastraal bekend gemeente Elst, sectie N, nummer 113 (Eisenhowerplas) te ElstZaaknummer: HOV-23-0176Datum besluit: 12 september 2023Onderdelen:•Bouw•Handelen in strijd met regels RO•wwuMeer informatieWilt u de documenten van het ontwerpbesluit inzien of meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met het omgevingsloket via omgevingsloket@overbetuwe.nl of telefoonnummer 14 0481. De inzageperiode is 6 weken en start op 18 september 2023.ProcedureGedurende de inzagetermijn kunt uuw zienswijze schriftelijk op het ontwerpbesluit naar voren brengen. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan burgemeester en wethouders van de gemeente Overbetuwe, antwoordnummer 175, 6660 VB Elst. Digitaal een zienswijze indienen kan via www.overbetuwe.nl. Gebruik daarvoor de zoekterm ‘zienswijze indienen’. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deElstgids.nl op 19-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Elst, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElstgids.nl
Redactie deElstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elst
  2. gmb-2023-398543

Gerelateerde berichten