Fysiotherapie De Enk

Fysiotherapie De Enk is een Fysiotherapeut gelegen aan De Enk 1 in Elst.

Meer informatie over Fysiotherapie De Enk in Elst

Fysiotherapie de Enk is een praktijk voor fysiotherapie met vestigingen in Elst, Oosterhout en Lent. Naast algemene fysiotherapie bieden ze ook specialistische behandelingen aan. Ze hebben een team van specialisten op het gebied van NDT, Craniosacraal therapie, Kinderfysiotherapie, manuele therapie en andere specialisaties. Voor iedereen die zijn houding, spierkracht en uithoudingsvermogen wil verbeteren, biedt de Enk groepslessen fysiofitness aan onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut. Daarnaast werkt Kinderfysiotherapie de Enk samen met andere kinderdisciplines zoals logopedie, kindergeneeskunde, onderwijs, jeugdzorg, kinderpsychologie en diëtiek. Ze hebben verschillende locaties in Elst, Oosterhout en Lent waar je terecht kunt voor behandelingen.

Wil je weten wat Fysiotherapie De Enk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie De Enk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie De Enk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie De Enk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Fysiotherapie De Enk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie De Enk

Bezoekers bekeken ook