Kennisgeving besluit omgevingsvergunning op locatie Einsteinweg 10, 6662PW Elst

DeElstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit omgevingsvergunning op locatie Einsteinweg 10, 6662PW Elst.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders / de burgemeester van de gemeente Overbetuwe heeft een besluit genomen over de aanvraag voor het plaatsen van een folie overkapping. Het besluit is verleend: Locatie: Einsteinweg 10, 6662PW Elst Zaaknummer: Z2023-00001805 Datum besluit: 7 november 2023 Activiteiten: •Het bouwen van een bouwwerk •Handelen in strijd met regels RO   Meer informatie Wilt u de documenten van het besluit inzien of meer informatie hebben? Dan kunt u contact opnemen met het omgevingsloket via omgevingsloket@overbetuwe.nl of telefoonnummer 14 0481. Bezwaar maken Heeft u een direct belang bij het besluit? En bent u het niet eens met het besluit? Dan kunt u bezwaar maken. Dit doet u door een brief te sturen naar het college van burgemeester en wethouders / de burgemeester van de gemeente Overbetuwe, antwoordnummer 175, 6660 VB Elst. Vermeld in uw brief het zaaknummer dat hierboven staat. U kunt uw bezwaarschrift uiterlijk versturen tot en met 20 december 2023. Besluit niet uitvoeren Let op: door bezwaar te maken houdt u het besluit niet tegen. Als u wilt dat het besluit niet wordt uitgevoerd, moet u bezwaar maken én een voorlopige voorziening aanvragen. Dit kan op 2 manieren: •U stuurt een brief naar de Voorzieningenrechter bij de rechtbank Gelderland, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Stuur een kopie van de brief mee waarin u bezwaar maakt. •Online, via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Houd er rekening mee dat u griffierecht betaalt voor een voorlopige voorziening.

 

Onderwerp: bouwvergunningomgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deElstgids.nl op 10-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Elst, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElstgids.nl
Redactie deElstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elst
  2. fd82dbcefc566b4b93e2df3302647720

Gerelateerde berichten