EyeQuestion Software (Logic8 B.V.)

EyeQuestion Software (Logic8 B.V.) is een Softwarebedrijf gelegen aan Nieuwe Aamsestraat 90D in Elst.

Meer informatie over EyeQuestion Software (Logic8 B.V.) in Elst

Elke seconde vertrouwen talloze consumenten op onze klanten om het leven beter te maken: gezonder, veiliger, smakelijker, lonender, of gewoon een beetje beter. Ze vertrouwen erop dat onze klanten continu hun consumentengoederen verbeteren. EyeQuestion is al meer dan twee decennia trots om een krachtig ingrediënt te zijn bij het efficiënt ontdekken van hoogwaardige inzichten in productperceptie. Met meer dan 1,5 miljoen evaluaties per jaar helpt onze software onze klanten om te bepalen of hun productinnovaties geschikt zijn voor de markt. Hierdoor kunnen enkele van 's werelds grootste merken sneller en slimmer innoveren, dankzij succesvolle productlanceringen en foutloze iteraties. EyeQuestion groeit voortdurend om honderden toonaangevende organisaties wereldwijd te helpen bij het handhaven en verbeteren van de kwaliteit van hun producten. Met EyeQuestion kunnen klanten gebruikmaken van de meest gebruikte sensorische methoden, zoals beschrijvende analyse en verschiltests, evenals geavanceerdere methoden zoals Napping® en TDS. De software biedt krachtige vragenlijsten met afbeeldingen, video's, interactieve vragen, takken en leidingen. Het is overal, altijd en op elk apparaat beschikbaar zonder dat er software geïnstalleerd hoeft te worden.

Wil je weten wat EyeQuestion Software (Logic8 B.V.) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EyeQuestion Software (Logic8 B.V.) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EyeQuestion Software (Logic8 B.V.)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EyeQuestion Software (Logic8 B.V.) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar EyeQuestion Software (Logic8 B.V.) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EyeQuestion Software (Logic8 B.V.)

Bezoekers bekeken ook