Eethuis Westeraam

Eethuis Westeraam is een Eetcafé gelegen aan Basilica 13 in Elst.

Meer informatie over Eethuis Westeraam in Elst

We hebben besloten om over te stappen naar een nieuwe pita XL, verpakt op een milieuvriendelijkere manier. Daarnaast willen we onze klanten graag verwelkomen in ons restaurant. De openingstijden voor afhaal en restaurant zijn van dinsdag tot en met zondag van 16.00-21.00 uur. Er zijn ook nieuwe gerechten, zoals de Kroket 2.0 en de gevaarlijk lekkere Baklava. Daarnaast is onze Facebookpagina weer actief en kun je Westerpunten sparen. Verder kun je snel naar onze W-SHOP en we zijn op zoek naar nieuwe collega's.

Wil je weten wat Eethuis Westeraam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eethuis Westeraam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eethuis Westeraam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eethuis Westeraam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Eethuis Westeraam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eethuis Westeraam

Bezoekers bekeken ook