Dierenspeciaalzaak Het Molentje

Dierenspeciaalzaak Het Molentje is een Dierenwinkel gelegen aan Valburgseweg 68 in Elst.

Meer informatie over Dierenspeciaalzaak Het Molentje in Elst

Dierenspeciaalzaak Het Molentje is een zeer ruim gesorteerde dierenwinkel in Elst met een winkeloppervlak van 700m2. Ze staan bekend om hun uitstekende service en deskundigheid. Het Molentje biedt alle benodigdheden voor huisdieren en heeft een volledig assortiment gezondheidsvoeding van Royal Canin. Daarnaast hebben ze samenwerkingen met een dierenartsenpraktijk en twee hondentrimsalons en een katten-/konijnentrimsalon. Het Molentje begon in 1987 met een klein assortiment diervoeders en is in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste dierenspeciaalzaak in de Overbetuwe. Ze hebben ook een nieuwsbrief en Facebookpagina waarop ze aanbiedingen, tips, inspiratie en nieuwtjes delen. Het Molentje heet klanten welkom in hun winkel en heeft ook contactgegevens beschikbaar voor vragen en informatie.

Wil je weten wat Dierenspeciaalzaak Het Molentje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dierenspeciaalzaak Het Molentje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dierenspeciaalzaak Het Molentje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierenspeciaalzaak Het Molentje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Dierenspeciaalzaak Het Molentje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dierenspeciaalzaak Het Molentje

Bezoekers bekeken ook