Diamond Nails Elst

Diamond Nails Elst is een Nagelstudio gelegen aan Hildo Kropstraat 21 in Elst.

Meer informatie over Diamond Nails Elst in Elst

Diamond Nails Elst is een nagelsalon waar je terecht kunt voor Acryl- Gelnagels, Gellak, B-GELBIAB/RIAB/ Poly/Powergel en andere behandelingen. Op de Facebook, Instagram en Tiktok pagina van de salon kun je updates en foto's bekijken. Voor informatie en prijzen kun je contact opnemen via WhatsApp of telefoon. Er zijn ook huisregels voor het maken van een afspraak. Er worden positieve reacties geplaatst van tevreden klanten die de gezellige sfeer en mooie nagels benadrukken. De nagelstyliste Brenda wordt geprezen om haar kwaliteiten en vriendelijkheid. Klanten zijn blij met de mooie nagels die ze al jarenlang bij Brenda laten zetten. Kortom, Diamond Nails Elst is een aanrader voor iedereen die mooie nagels wil en een gezellige tijd in de salon wil doorbrengen.

Wil je weten wat Diamond Nails Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Diamond Nails Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Diamond Nails Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diamond Nails Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Diamond Nails Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Diamond Nails Elst

Bezoekers bekeken ook