Depaja Makanan

Depaja Makanan is een Afhaalrestaurant gelegen aan Dillenburg 6 in Elst.

Meer informatie over Depaja Makanan in Elst

Tussen 14.00 en 16.30 uur biedt restaurant Depaja Makanan maaltijden tegen een gereduceerd tarief aan. Deze maaltijden zijn te vinden op de DINCHkaart. Het tweede deel van Het Overbetuws kookboek is onlangs uitgebracht en bevat onder andere het gerecht Sambal Goreng Udang van Depaja Makanan. Het kookboek is een initiatief van Toon van Asseldonk, voormalig burgemeester van gemeente Overbetuwe. Depaja Makanan is de eerste Indische toko in Elst en biedt verse snacks, lunches en maaltijden aan. Daarnaast is er een winkel met een ruim assortiment aan Aziatische producten. Depaja Makanan is een familiebedrijf dat traditionele Indische recepten bereidt die van generatie op generatie zijn doorgegeven.

Wil je weten wat Depaja Makanan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Depaja Makanan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Depaja Makanan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Depaja Makanan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Depaja Makanan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Depaja Makanan

Bezoekers bekeken ook