Kennisgeving ontvangst aanvraag Evenementenvergunning op locatie Park Lingezegen, Elst

DeElstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag Evenementenvergunning op locatie Park Lingezegen, Elst.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 4 september 2023 heeft de gemeente Overbetuwe een aanvraag ontvangen voor Circus Bossle van 25 oktober tot en met 29 oktober 2023. De aanvraag betreft: Locatie: Park Lingezegen, Elst Zaaknummer: Z2023-00001814 Activiteiten: •Evenementenvergunning   Procedure De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente Overbetuwe een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Meer informatie U kunt voor meer informatie contact opnemen via omgevingsloket@overbetuwe.nl of telefoonnummer 14 0481.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deElstgids.nl op 14-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Elst, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElstgids.nl
Redactie deElstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elst
  2. de3b1d5e79fc4d1dc10179d5e1d6c2a0

Gerelateerde berichten