De Schoenen van mijn Zus

De Schoenen van mijn Zus is een Schoenenwinkel gelegen aan Kleine Molenstraat 4 in Elst.

Meer informatie over De Schoenen van mijn Zus in Elst

De schoenenwinkel "De schoenen van mijn Zus" is al 24 jaar een bekend begrip in het gezellige centrum van Elst. De winkel begon oorspronkelijk onder de naam Van Zoolingen Schoenen en heeft onlangs de naam veranderd. Sinds de oprichting in 1998 hebben ze veel tevreden klanten verwelkomd met een passend paar schoenen. Ze verkopen damesschoenen en de grootste collectie kinderschoenen in de regio, van klassieke modellen tot modieuze schoenen en sneakers. Goede service staat altijd voorop, vooral als het gaat om kindervoeten. Daarom meten ze nauwkeurig de voeten van kinderen op voordat ze op zoek gaan naar de juiste schoen. Ze verkopen alleen de beste merken zoals Shoesme, Twins&Trackstyle, Hip, Piedro, Giga, Redrag en Develab. De nieuwe najaarscollectie is nu beschikbaar, dus bezoek hun website of kom langs in de winkel voor inspiratie. Je kunt contact met hen opnemen via de gegeven contactinformatie. De openingsuren staan ook vermeld op de website.

Wil je weten wat De Schoenen van mijn Zus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Schoenen van mijn Zus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Schoenen van mijn Zus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Schoenen van mijn Zus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar De Schoenen van mijn Zus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Schoenen van mijn Zus

Bezoekers bekeken ook