De Fruitben

De Fruitben is een Kruidenierszaak gelegen aan Kerkstraat 1 in Elst.

Meer informatie over De Fruitben in Elst

De Fruitben is een fruit- en groentewinkel in Elst die al meer dan 20 jaar streekeigen producten uit de Betuwe aanbiedt. Ze hebben een eigen boomgaard waar ze het hele jaar door appels en peren verbouwen, en maken ook groendecoraties zoals kerstkransen en decoraties van natuurlijke materialen. In de zomer is er een pluktuin met een groot assortiment veldbloemen, waar je zelf bloemen kunt plukken. Daarnaast bieden ze fruitmanden aan die je zelf kunt samenstellen, en hebben ze een fruit-o-maat langs de weg waar ze het hele jaar door verschillende soorten vruchtensappen en seizoensfruit verkopen. De openingstijden van de fruit-o-maat verschillen per seizoen, maar ze zijn zeven dagen per week geopend. De boerderijwinkel is drie dagen per week open. Ze accepteren ook contactloze betalingen. Op hun Facebookpagina kun je meer informatie vinden en ze zijn Global-Gap gecertificeerd, wat staat voor voedselveiligheid en natuurbehoud.

Wil je weten wat De Fruitben verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Fruitben of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Fruitben? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Fruitben het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar De Fruitben reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Fruitben

Bezoekers bekeken ook