Daans Magazijn

Daans Magazijn is een Internetwinkel gelegen aan Marithaime 7 in Elst.

Meer informatie over Daans Magazijn in Elst

Daans Magazijn is een winkel die sinds 2015 refurbished elektronica verkoopt, zoals laptops, desktops en iPads. Ze bieden goede producten tegen scherpe prijzen en zijn geschikt voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. De winkel staat bekend om haar goede service en in 2022 werd 98% van de bestellingen op tijd verstuurd. Daarnaast bieden ze standaard 14 dagen retourrecht en 1 jaar garantie. Duurzaamheid is ook belangrijk voor Daans Magazijn, aangezien een belangrijk deel van het team bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze zijn aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur en hebben veel positieve reviews ontvangen. Het assortiment bestaat voornamelijk uit refurbished hardware, waarbij gebruikssporen mogelijk zijn. Bij het kopen van een refurbished laptop is het belangrijk om bij een betrouwbare verkoper te kopen en op goede garanties te letten.

Wil je weten wat Daans Magazijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Daans Magazijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Daans Magazijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Daans Magazijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Daans Magazijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Daans Magazijn

Bezoekers bekeken ook