Kennisgeving besluit Verkoopactievergunning op locatie in het dorp Elst

DeElstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit Verkoopactievergunning op locatie in het dorp Elst.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders / de burgemeester van de gemeente Overbetuwe heeft een besluit genomen voor het houden van een inzamelingsactie van lege statiegeldflessen. Het besluit is verleend: Locatie: in het dorp Elst Zaaknummer: Z2024-00000531 Datum besluit: 9 april 2024 Activiteiten: •Vergunning collecte verkoopactie houden   Meer informatie Wilt u de documenten van het besluit inzien of meer informatie hebben? Dan kunt u contact opnemen met het omgevingsloket via omgevingsloket@overbetuwe.nl of telefoonnummer 14 0481. Bezwaar maken Heeft u een direct belang bij het besluit? En bent u het niet eens met het besluit? Dan kunt u bezwaar maken. Dit doet u door een brief te sturen naar het college van burgemeester en wethouders / de burgemeester van de gemeente Overbetuwe, antwoordnummer 175, 6660 VB Elst. Vermeld in uw brief het zaaknummer dat hierboven staat. U kunt uw bezwaarschrift uiterlijk versturen tot en met 21 mei 2024. Besluit niet uitvoeren Let op: door bezwaar te maken houdt u het besluit niet tegen. Als u wilt dat het besluit niet wordt uitgevoerd, moet u bezwaar maken én een voorlopige voorziening aanvragen. Dit kan op 2 manieren: •U stuurt een brief naar de Voorzieningenrechter bij de rechtbank Gelderland, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Stuur een kopie van de brief mee waarin u bezwaar maakt. •Online, via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Houd er rekening mee dat u griffierecht betaalt voor een voorlopige voorziening.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deElstgids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elst, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deElstgids.nl
Redactie deElstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen elst
  2. d9a6fd3c878c9bf74f66cabd5b033178

Gerelateerde berichten