D-two b.v

D-two b.v is een Computerservice gelegen aan Marithaime 5 in Elst.

Meer informatie over D-two b.v in Elst

D-two is een bedrijf dat flexibele en rendabele totaaloplossingen biedt in het hele ICT-proces, en ook veel aandacht heeft voor mensen met een arbeidsbeperking. Ze bieden een breed dienstenpakket aan rondom het IT Life Cycle proces, waarbij ze hun dienstverlening aanpassen aan de behoeften van de organisatie. Ze bieden onder andere totale IT-dienstverlening, het afvoeren van ICT-apparatuur op een verantwoorde en duurzame manier, dataverwijdering en datavernietiging, IT-recycling, het vervangen van hardware, het verhuizen van werkplekken, de levering van nieuwe hardware en hardware registratie. Mensen zijn tevreden over de diensten van D-two en zeggen dat ze snel schakelen, goed advies geven en flexibel zijn. D-two heeft ook verschillende redenen waarom organisaties voor hen zouden moeten kiezen, zoals het verkleinen van de CO2-footprint, het creëren van subsidie-onafhankelijke werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dataveiligheid garanderen en een eerlijke restwaarde bieden voor afgevoerde IT-hardware. D-two heeft een uniek team van medewerkers, waarvan een groot deel een afstand tot de arbeidsmarkt heeft, en ze streven naar de hoogst mogelijke maatschappelijke betrokkenheid voor mens en milieu.

Wil je weten wat D-two b.v verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van D-two b.v of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij D-two b.v? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D-two b.v het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar D-two b.v reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. D-two b.v

Bezoekers bekeken ook