Corina's Salon

Corina's Salon is een Schoonheidssalon gelegen aan De Zuiling 87a in Elst.

Meer informatie over Corina's Salon in Elst

Bij Corina's Salon in Elst kunt u terecht voor diverse lichaams- en gezichtsbehandelingen. Ze bieden onder andere verzorgende behandelingen voor het gezicht, gerichte huidverbetering, wimper- en wenkbrauwbehandelingen, ontharing, Dr. Juchheim producten, ontspannende lichaamsmassages, en make-up. Corina vindt het belangrijk dat u tevreden en ontspannen naar huis gaat, daarom bepaalt ze de behandeling en methode aan de hand van uw wensen. Het adres van de salon is De Zuiling 87a in Elst, Gelderland. De openingstijden variëren per dag, dus het is belangrijk om dit van tevoren te controleren. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 06 282 783 50 of per e-mail naar info@saloncorina.nl.

Wil je weten wat Corina's Salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Corina's Salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Corina's Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Corina's Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Corina's Salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Corina’s Salon

Bezoekers bekeken ook