Chocolaterie Puur Gelukkig

Chocolaterie Puur Gelukkig is een Chocolaterie gelegen aan Kleine Molenstraat 6A in Elst.

Meer informatie over Chocolaterie Puur Gelukkig in Elst

Bij Chocolaterie Puur Gelukkig in Elst kunt u genieten van luxe en verfijnde chocoladeproducten gemaakt van duurzame cacao. Ze hebben een assortiment van 40 ambachtelijk vervaardigde bonbons en chocoladetruffels, elk met een unieke smaak. Daarnaast verkopen ze ook verse thee uit Sri Lanka en hoogwaardige arabica koffie. Als u op zoek bent naar op maat gemaakte chocolade met een persoonlijke boodschap, kunt u contact met hen opnemen. Kortom, Chocolaterie Puur Gelukkig is dé plek voor heerlijke Limburgse chocolade en bonbons.

Wil je weten wat Chocolaterie Puur Gelukkig verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chocolaterie Puur Gelukkig of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chocolaterie Puur Gelukkig? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chocolaterie Puur Gelukkig het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Chocolaterie Puur Gelukkig reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chocolaterie Puur Gelukkig

Bezoekers bekeken ook