Charme Hair & Beauty

Charme Hair & Beauty is een Kapper gelegen aan Dageraad 38 in Elst.

Meer informatie over Charme Hair & Beauty in Elst

Charme Hair & Beauty is een kapsalon in Elst, gespecialiseerd in persoonlijke aandacht en kwaliteit. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals knippen, stylen, kleuren en makeup. De salon staat bekend om zijn professionele en betaalbare service. Ze hebben zich verdiept in de nieuwste haarkleurtrends voor 2023 en delen enkele van hun favorieten, zoals Mushroom Blonde, Espresso Brown, Spicy Red, Twighlights, Balayage en Fallayage. Charme Hair & Beauty is opgericht met als doel persoonlijke aandacht, kwaliteit en professionaliteit te bieden. De kapsalon werkt alleen met hoogwaardige producten en is geopend van maandag tot en met zaterdag. Naast haarbehandelingen bieden ze ook makeup- en gezichtsverzorging aan. Ze gebruiken kwaliteitsproducten van merken als Schwarzkopf, Wella, L'Oreal, Matrix en Olaplex. Klanten krijgen ook advies over de verzorging van hun haar en huid, afhankelijk van hun conditie en de behandeling die ze ondergaan.

Wil je weten wat Charme Hair & Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Charme Hair & Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Charme Hair & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Charme Hair & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Charme Hair & Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Charme Hair & Beauty

Bezoekers bekeken ook