Camping De Grote Bredelaar

Camping De Grote Bredelaar is een Kampeerterrein gelegen aan Breedlersestraat 7 in Elst.

Meer informatie over Camping De Grote Bredelaar in Elst

Onze boerderijcamping De Grote Bredelaar is een heerlijke plek om het hele jaar door van uw vakantie te kunnen genieten. De camping, die in het voorjaar van 2018 is geopend, ligt naast de geitenboerderij en heeft ruime en comfortabele kampeerplaatsen. Vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht over het landbouwgebied en grenst het aan de Oude Bongerd en Park Bredelaar. Alle kampeerplaatsen hebben een eigen elektriciteit- en wateraansluiting met afvoer, en er is een WIFI-netwerk aangelegd waardoor elke plek toegang tot internet heeft. Daarnaast is er een nieuw sanitairgebouw met toiletten, douches, een overdekte vaatwasruimte en een wasmachine en droger. De boerderij zelf is een melkgeitenbedrijf met ongeveer 2000 melkgeiten en is eigendom van de familie van den Toorn. Na jaren van overleg en onderhandeling is de boerderij verplaatst naar het oude erf en de omliggende gronden van De Grote Bredelaar, vanwege de aanleg van een nieuw natuurgebied in Park Lingezegen. De camping heeft uitgebreide voorzieningen en is het hele jaar geopend. U kunt een plek reserveren via de website.

Wil je weten wat Camping De Grote Bredelaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping De Grote Bredelaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping De Grote Bredelaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping De Grote Bredelaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Camping De Grote Bredelaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping De Grote Bredelaar

Bezoekers bekeken ook