Bruna

Bruna is een Boekwinkel gelegen aan Village Street 33-37 in Elst.

Meer informatie over Bruna in Elst

Het is Kookboekenweek en dat betekent dat er weer volop aandacht is voor de lekkerste recepten en culinaire inspiratie. Daarnaast worden er ook andere interessante boeken uitgelicht. Zo is er het boek van Haemin Sunim, waarin hij wijsheden deelt voor moeilijke tijden. Ook wordt er aandacht besteed aan het mysterie dat zich heeft afgespeeld op de Oostzee. Verder is er een speciale editie van het magazine Foodies, waarin je de kerstvreugde alvast kunt voelen. In de boeken top 100 staat het boek van de auteur van Ik ben Pelgrim op nummer één. Daarnaast is er ook veel lof voor de openhartigheid van bepaalde boeken. In de top 10 per genre is er veel aandacht voor boeken die razend populair zijn op TikTok. Tot slot wordt er nog aandacht besteed aan het belang van goede inkt, voor als je snel de beste kwaliteit wilt hebben.

Wil je weten wat Bruna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bruna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bruna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bruna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Bruna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bruna

Bezoekers bekeken ook