Boers Techniek B.V.

Boers Techniek B.V. is een Machinefabrikant gelegen aan Voltweg 1 in Elst.

Meer informatie over Boers Techniek B.V. in Elst

Boers Techniek is een ervaren metaalverwerkend bedrijf in Elst, Nederland. Ze leveren maatwerk en werken samen met externe partnerbedrijven. Het bedrijf heeft ongeveer tien vaste werknemers en biedt stagiairs de kans om werkervaring op te doen. De directeur van het bedrijf is Paul Boers, die al sinds 2000 aan het roer staat. Boers Techniek werkt onder andere voor de schuimindustrie, voedingsmiddelenindustrie, chemische industrie, grafische en verwerkende industrie, marine en kunstenaars. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals machine- en apparatenbouw, ondersteuning van technische diensten en metaalbewerking. Op de website is ook een virtuele tour door het bedrijf te bekijken.

Wil je weten wat Boers Techniek B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boers Techniek B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boers Techniek B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boers Techniek B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Boers Techniek B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boers Techniek B.V.

Bezoekers bekeken ook