Biotaris B.V.

Biotaris B.V. is een Natuurvoedingswinkel gelegen aan Greveslag 23 in Elst.

Meer informatie over Biotaris B.V. in Elst

Biotaris B.V. is een bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop van geiten colostrum. Colostrum is de moedermelk die zowel mens als dier in de eerste 24 tot 48 uur na de geboorte produceert. Het is belangrijk voor de weerbaarheid tegen ziekten en allergieën. Colostrum is rijker aan melkeiwitten, vitamines, aminozuren en antistoffen zoals lactoferrine en immunoglobuline dan gewone melk. Het ondersteunt het immuunsysteem en stimuleert de balans van gezonde bacteriën in de darmen. Colostrum van geiten is vaak beter verteerbaar voor mensen met maag-darm problemen of lactose-intolerantie. Biotaris B.V. werkt samen met boeren uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk die streng worden gecontroleerd. Het bedrijf heeft ook een privacyverklaring en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Wil je weten wat Biotaris B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Biotaris B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Biotaris B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biotaris B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Biotaris B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Biotaris B.V.

Bezoekers bekeken ook