BioBandits B.V.

BioBandits B.V. is een gelegen aan Manege 17 in Elst.

Meer informatie over BioBandits B.V. in Elst

BioBandits is een merk dat biologische sauzen produceert sinds 2011. Ze geloven in authentiek eten en hebben gedurfde smaken ontwikkeld om de biologische sector op te schudden. Het begon allemaal met Hans en Pieter Bas, maar in de afgelopen tien jaar hebben ze een team van gepassioneerde medewerkers verzameld die samen streven naar betere dagen. Het merk staat voor biologisch, ambachtelijk en eerlijkheid. Ze hebben ook ervaring met private labeling, waarbij ze sauzen ontwikkelen onder het merk van bekende retailers. Je kunt contact met hen opnemen om een bericht te sturen of hun producten te vinden in de winkels.

Wil je weten wat BioBandits B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BioBandits B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BioBandits B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BioBandits B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar BioBandits B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BioBandits B.V.

Bezoekers bekeken ook