bij EVY

bij EVY is een Damesmode gelegen aan Dorpsstraat 68a in Elst.

Meer informatie over bij EVY in Elst

Bij damesmode bij EVY in Elst kun je gratis parkeren voor de deur. Ze bieden ook een digitale spaarkaart, zodat je deze nooit kunt vergeten. Als je langskomt, staat de koffie altijd klaar. Bij EVY vind je een uitgebreide mix van damesmode en accessoires, met betaalbare modemerken die uniek zijn voor Elst. De collectie verandert wekelijks en de winkel ziet er altijd verrassend en up-to-date uit. Het team van bij EVY bestaat uit schoonzusjes Ellen Veerbeek en Yvonne Veerbeek, samen met Karin en Angela. Ze bieden goede prijs-kwaliteitverhouding en hebben merken zoals Angels, Anotherwoman, Dreamstar, Enjoy, ICHI, NickJean, One Two Luxzuz, Opus, Red Temple, Sandwich, Smashed Lemon, S'questo, Soyaconcept, Zaza'z en &Co. Je kunt ook op de hoogte blijven van hun acties en hun contactgegevens zijn: Dorpsstraat 68a, 6661 EN Elst, 0481 - 842757, info@bijevy.nl.

Wil je weten wat bij EVY verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van bij EVY of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij bij EVY? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je bij EVY het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar bij EVY reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. bij EVY

Bezoekers bekeken ook