Beauty by Tessa Elst

Beauty by Tessa Elst is een Schoonheidssalon gelegen aan Morgenstond 8 in Elst.

Meer informatie over Beauty by Tessa Elst in Elst

Tessa Legdeur is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure en heeft haar eigen schoonheids- en pedicuresalon genaamd "Beauty by Tessa Elst". Haar specialisaties zijn bindweefselmassage en cupping. In haar salon, gelegen op de begane grond, kunt u helemaal tot rust komen. Tessa gebruikt fijne producten van Nederlandse merk Extenso en Zweedse merken Oriflame en Depend O2 voor de behandelingen van het gezicht en de voeten. Haar doel is om u te laten stralen met een mooie en gezonde huid. Tessa is ook aangesloten bij ANBOS, de brancheorganisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten, en werkt volgens de voorschriften en met kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten. U kunt contact opnemen met Beauty by Tessa Elst voor het maken van een afspraak via telefoonnummer 06-25041776 of per e-mail op info@beautybytessa.nl.

Wil je weten wat Beauty by Tessa Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty by Tessa Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty by Tessa Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty by Tessa Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Beauty by Tessa Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty by Tessa Elst

Bezoekers bekeken ook