Beacon ICT Group B.V.

Beacon ICT Group B.V. is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Notarisappel 14 in Elst.

Meer informatie over Beacon ICT Group B.V. in Elst

Chris Perk is dit jaar gestart met Beacon-ICT, een onafhankelijke en objectieve ICT-adviseur voor zowel kleine als grote organisaties. Hij helpt bedrijven om beter gebruik te maken van ICT-mogelijkheden, zoals het verbeteren van de IT-infrastructuur en telecom. Beacon-ICT richt zich op middelgrote en grote MKB-bedrijven, stichtingen, maar ook op kleinere MKB-bedrijven aan huis of ZZP'ers. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals aankoopadvies, begeleiding naar de cloud, coördinatie van contracten en apparatuur, beoordeling van het IT-beheer, pakketselectie, kostenverlaging, verbetering van communicatie, opzetten van thuiswerken en regelen van mobiele abonnementen en VoIP-telefonie. Om de mogelijkheden te bespreken, kunnen geïnteresseerden een afspraak maken met Beacon-ICT. De kosten van de diensten worden meestal snel terugverdiend door lagere aanschafkosten en besparingen op maandelijkse kosten.

Wil je weten wat Beacon ICT Group B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beacon ICT Group B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beacon ICT Group B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beacon ICT Group B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Beacon ICT Group B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beacon ICT Group B.V.

Bezoekers bekeken ook