Auto Witjes B.V.

Auto Witjes B.V. is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Industrieweg 26 in Elst.

Meer informatie over Auto Witjes B.V. in Elst

Auto Witjes is een autobedrijf dat in 2009 is opgericht door eigenaar Teun Witjes. Ze zijn gespecialiseerd in de verkoop van jong gebruikte auto's met fabrieks- of BOVAG garantie. Het bedrijf is aangesloten bij de BOVAG en is gevestigd in Elst, Overbetuwe. Ze bieden auto's aan tegen scherpe tarieven door hun lage overheadkosten en juiste inkoopkanalen. De herkomst van de auto's wordt altijd gecommuniceerd met de klanten, zodat ze een duidelijk inzicht krijgen in de historie van de auto. Klanten zijn tevreden over de service en hebben positieve ervaringen met het bedrijf. Ze waarderen vooral de vriendelijkheid, eerlijkheid en snelheid van het personeel. Het bedrijf heeft ook goede recensies op Google en klanten zijn blij met de kwaliteit van de auto's die ze hebben gekocht.

Wil je weten wat Auto Witjes B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto Witjes B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto Witjes B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto Witjes B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Auto Witjes B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto Witjes B.V.

Bezoekers bekeken ook