Allego laadpaal

Allego laadpaal is een Tankstation gelegen aan Colosseum 53 in Elst.

Meer informatie over Allego laadpaal in Elst

Allego is een toonaangevend Europees openbaar EV-laadnetwerk dat ervoor zorgt dat er altijd een laadpunt in de buurt is. Of je nu naar de stad gaat of naar de andere kant van het land, met de laadpunten van Allego blijf je altijd op weg. Ze bieden oplossingen voor bedrijven en je kunt een Allego-laadlokatie of MSP-partner worden. Allego heeft ultrasnelle laadlocaties en je kunt zorgeloos elektrisch rijden met hun Smoov-app. Er zijn al veel oplaadpunten in heel Europa geïnstalleerd en steeds meer landen worden groen gekleurd. Je kunt de laadsessies betalen met een MSP laadpas, creditcard of SEPA-machtiging via de Smoov-app. Bij de meeste snelladers kun je ook contactloos betalen. Bij een storing kun je het nummer op de laadpaal bellen en de hotline-expert helpt je direct weer op weg. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het lokale Allego-kantoor in jouw regio.

Wil je weten wat Allego laadpaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Allego laadpaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Allego laadpaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Allego laadpaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Allego laadpaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Allego laadpaal

Bezoekers bekeken ook