ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Europaplein 2-4 in Elst.

Meer informatie over ALDI in Elst

Bij ALDI vind je alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen, van topkwaliteit en ook nog eens goedkoper. Met ongeveer 500 winkels is ALDI één van de grootste discount-supermarkten van Nederland. Het assortiment bestaat uit ruim 900 producten, zowel eigen huismerken als A-merken, die allemaal van topkwaliteit zijn en een stuk betaalbaarder dan bij andere supermarkten. ALDI streeft naar de beste prijs-kwaliteitverhouding en biedt veel lokale en biologische producten aan. Daarnaast heeft ALDI ook aandacht voor duurzaamheid en voedselverspilling. Door slim in te kopen en samen te werken met de Voedselbank, beperkt ALDI de verspilling van voedsel. Bij ALDI kun je slim en goedkoop boodschappen doen en profiteren van regelmatige aanbiedingen die goedkoper zijn dan bij andere supermarkten.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook