Alanya

Alanya is een Cafetaria gelegen aan Valburgseweg 9 in Elst.

Meer informatie over Alanya in Elst

Pizzeria Alanya is een gezellige pizzeria en cafetaria in het centrum van Elst. Ze bieden een uitgebreid menu met heerlijke gerechten en een ontspannen sfeer. Naast pizza en shoarma, kun je bij Alanya ook genieten van patat en snacks. Je kunt ervoor kiezen om je maaltijd af te halen of gebruik te maken van de bezorgservice. Het personeel staat bekend om hun vriendelijke service en zorgen voor een gezellige sfeer in het restaurant. Bij Alanya staat klanttevredenheid voorop en ze streven ernaar om gerechten van hoge kwaliteit te serveren, bereid met de beste ingrediënten.

Wil je weten wat Alanya verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alanya of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alanya? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alanya het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar Alanya reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alanya

Bezoekers bekeken ook