Waterschap Rivierenland - aanvraag omgevingsvergunning voor het onttrekken en lozen van grondwater ter plaatse van Nieuwe Aamsestraat 67c te Elst

DeElstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Waterschap Rivierenland - aanvraag omgevingsvergunning voor het onttrekken en lozen van grondwater ter plaatse van Nieuwe Aamsestraat 67c te Elst.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Rivierenland heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor wateractiviteiten ontvangen voor het onttrekken en lozen van grondwater ter plaatse van Nieuwe Aamsestraat 67c te Elst Zaaknummer: 2024042834 Informatie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving van Waterschap Rivierenland, bereikbaar via telefoonnummer 0344-649494 of e-mail vergunningen@wsrl.nl Zienswijze: Belanghebbenden kunnen zolang de aanvraag in behandeling is hun mening geven (zienswijze) over deze aanvraag. De zienswijze wordt meegewogen bij de beoordeling van de aanvraag. U kunt uw zienswijze per e-mail (vergunningen@wsrl.nl) of per post indienen. Vermeld hierbij in ieder geval het zaaknummer en uw contactgegevens.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deElstgids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elst, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deElstgids.nl
Redactie deElstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen elst
  2. 6c947003d4d2fddacca1b8512aa3a0c2

Gerelateerde berichten