2Switch Elst

2Switch Elst is een Kringloopwinkel gelegen aan Nieuwe Aamsestraat 42 in Elst.

Meer informatie over 2Switch Elst in Elst

2Switch is een maatschappelijke onderneming die waarde toevoegt aan mens en milieu. Ze hebben verschillende kringloopwinkels verspreid over verschillende steden, zoals Arnhem, Dieren, Doesburg, Elst, Lochem, Raalte, Venray, Westervoort, Wierden en Zutphen. Daarnaast bieden ze ook een ophaalservice aan, waarbij je tweedehands goederen kunt doneren om afval te verminderen en mensen blij te maken. Je kunt ook tweedehands spullen kopen bij 2Switch, zowel in de kringloopwinkels als op Marktplaats. Verder kun je gebruik maken van hun inboedelservice als je veel goederen over hebt en hulp nodig hebt bij het veegschoon opleveren van een woning. Je kunt ook goederen afleveren bij een van de kringloopwinkels. Volg 2Switch op Instagram voor meer informatie en leuke acties.

Wil je weten wat 2Switch Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 2Switch Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2Switch Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2Switch Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elst. Opzoek naar 2Switch Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 2Switch Elst

Bezoekers bekeken ook