Kennisgeving ontvangst verzoek Evenementenvergunning op locatie Dorpsstraat, Valburgseweg en Klein Molenstraat te Elst

DeElstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst verzoek Evenementenvergunning op locatie Dorpsstraat, Valburgseweg en Klein Molenstraat te Elst.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 13 maart 2024 heeft de gemeente Overbetuwe een verzoek ontvangen voor het organiseren van de Paardenmarkt te Elst op 2 september 2024. Het verzoek betreft: Locatie: Dorpsstraat, Valburgseweg en Klein Molenstraat te Elst Zaaknummer: Z2024-00000622 Activiteiten: •Evenementenvergunning   Procedure Het verzoek zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat het verzoek is beoordeeld neemt de gemeente Overbetuwe een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van het verzoek. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Meer informatie U kunt voor meer informatie contact opnemen via omgevingsloket@overbetuwe.nl of telefoonnummer 14 0481.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deElstgids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elst, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deElstgids.nl
Redactie deElstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen elst
  2. 2de9780f26c0106aa4af0c62de105f2d

Gerelateerde berichten